porvoon_musiikkiterapia

Porvoon musiikkiterapian palvelut

Teen musiikkiterapiaa psykoterapiana sekä lisäksi laaja-alaista neurologista musiikkiterapiaa. Otan vastaan lapsia, nuoria sekä aikuisia, mutta pääasiallisesti työskentelen 16-25-vuotiaiden kuntoutuspsykoterapia-asiakkaiden kanssa. Vastaanottoni sijaitsee Porvoossa.

Kuntoutuspsykoterapia musiikkiterapiana – 16-25-vuotiaat

Oletko hakenut tai onko sinulle jo myönnetty KELAn kuntoutuspsykoterapiaa?

Jos olet 16-25-vuotias, voit saada kuntoutuspsykoterapiaa musiikkiterapian muodossa. Musiikkiterapia sopii monenlaisten mielenterveyden ongelmien kuntoutusmuodoksi. Tavallisia syitä terapiaan hakeutumiselle ovat esimerkiksi ahdistuneisuus, masennus, itsetuhoisuus, traumatausta ja neuropsykiatriset häiriöt.

Musiikkiterapia sopii terapiamuodoksi etenkin sinulle, joka koet, että tunteiden sanoittaminen tuntuu vaikealta tai pelottavalta. Sinusta voi tuntua, että et oikein kykene löytämään vaikeille asioille selitystä tai muotoa. Musiikki voi nostaa pintaan sellaisia tiedostamattomia asioita, joita musiikkiterapian myötä päästään myös sanallisesti käsittelemään.

KELA kustantaa terapian käyntimaksusta osan ja asiakkaalle jää maksettavaksi omavastuuosuus. KELAn kuntoutuspsykoterapia on kestoltaan 1-3 vuotta. Käyntejä on tavallisesti kerran viikossa, 45 minuuttia kerrallaan.

Kysy rohkeasti lisää  – yhdessä voimme löytää sinulle mieluisat työskentelytavat musiikkiterapian eri menetelmien joukosta!

porvoon-musiikkiterapia-palvelut
porvoon-musiikkiterapia-palvelut

Neurologinen musiikkiterapia, lapset, nuoret ja aikuiset

Musiikkiterapia on tehokas kuntoutusmuoto neurologisten häiriöiden hoidossa. Musiikkiterapiaa voidaan käyttää mm. autisminkirjon häiriöiden, aivoverenkiertohäiriöiden, parkinsonin taudin, ADHD:n ja puheenkehityksen häiriöiden monipuoliseen kuntouttamiseen.

Työskentelen kaikenikäisten neurologisten asiakkaiden parissa. Yksilöllisesti valitut musiikkiterapian menetelmät vievät kuntoutujaa tehokkaasti kohti yhdessä sovittuja tavoitteita.

VARAA AIKASI MUSIIKKITERAPIAAN

Voit laittaa minulle sähköpostia, jos haluat tietää lisää musiikkiterapiasta tai sen soveltuvuudesta itsellesi. Ota rohkeasti yhteyttä – vastaan viestiisi pian!