Tietoa minusta

VEERA BJÖRN

Musiikkiterapeutti, Roiha – instituutti

Neurologic Music Therapist, The Academy of Neurologic Music Therapy

Työskentelen musiikkiterapeuttina Porvoossa. Terapeuttina olen rauhallinen, kuunteleva ja rohkaiseva. Vaikka terapiassa usein käsitellään ikäviä ja vaikeitakin asioita ja tunteita, ei terapian tarvitse olla synkkää. Positiivinen elämänasenteeni näkyy myös työskentelyssäni. Pyrin luomaan asiakkaalle turvallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa hän voi olla oma itsensä ja ilmaista vapaasti omia tunteitaan ja ajatuksiaan.

Tarjoan apua erilaisiin ongelmiin, kuten ahdistuneisuushäiriöihin, masennukseen, neuropsykiatrisiin häiriöihin sekä elämänkriisien käsittelyyn. Toteutan terapiaa asiakaslähtöisesti. On tärkeää, että työskentely on asiakkaalle mielekästä ja motivoivaa, jolloin muutoksen aikaansaaminen on mahdollista. Lähestymistapani on integratiivinen. Pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilölliset keinot ja sopivat menetelmät elämän haasteiden työstämiseen.

porvoon musiikkiterapia veera

VARAA AIKASI MUSIIKKITERAPIAAN

Voit laittaa minulle sähköpostia, jos haluat tietää lisää musiikkiterapiasta tai sen soveltuvuudesta itsellesi. Ota rohkeasti yhteyttä – vastaan viestiisi pian!